Дамски сандали 2013

Тоталният хит за лято 2013 са  електриковите нюанси в дамските сандали – електрикови зелен, оранжев, жълто, цикламен и алено спират в женските крака на мъжете погледите. В маркови обувки са привлекателни не само цветовете, но и дизайнът им е съвършено моден, което от минало годишните отличаващи се ги прави. Друг голям хит на пазара на маркови обувки се очерта и невиждана до момента цветова комбинация – червен, бял и син, която след електриковите цветове на второ място се нарежда. Естествено белият цвят номер едно си остава за дамски сандали е горещините, следват ги бежов, оранжев, небесно син, корал и е черен на последно място в маркови обувки чак.

Примери може да видите на: 

Тъй като много от дамите не са направили все още своя избор, ако искат с модата да са в крак, към електрикови цветове да се ориентират; ако от мода не се вълнувате и сте консервативни, за лятото на сандалите в бели или бежови гами наблегнете, но към моделите маркови обувки с платформи най-вече се ориентирайте.

Понятието обувки се свързва винаги с жените. Дали сте висока или ниска, е без значение. Сабо или на ток,  ниски или платформи, най-важният ни аксесоар са обувките. С подходящата чанта съчетани с  вкус и стил, жената привлича винаги погледа. Иска ни се много от маркови обувки да имаме  и гардеробът  с обувки колкото и да е пълен, не ни спира никога това още някой нов чифт да си вземем. Какви обувки за нас са най-подходящи – трябва да се съобразяваме. Ако от по- високите мацки сте, равни обувки ще гледате да носите, за да не „стърчите“  над тълпата буквално, а и предвид  мъжа до нас трябва да вземем – едва ли ще му  е приятно отдолу нагоре да ви гледа. И макар че винаги е било на почит токчето, заради вълшебството си по-дълги  да прави краката  и по-секси дупето, трябва и с природните си  дадености да се съобразяваме. А и маркови обувки  с висок ток са зашеметяващи, още от древността като едно от оръжията са описвани, на които жените разчитат за по-въздействаща  визия. Обувките по предназначение се ползват – има си за всеки повод  специални обувки и облекло – ежедневни, официални, спортни и други.