При резервацията на самолетни билети, за да се възползвате от евтината тарифа, трябва  да сте изхождали от ограничението – не повече от 1 месец между отиване и връщане и не по-малко от 3 дни. Такива са на повечето авиокомпании на по-евтините тарифи правилата, съответстващи на евтини самолетни билети. Трябва да се съобрази и с още по-големи ограничения.

Невъзможно е да бъдат изгубени електронните самолетни билети – става по-удобно пътуването, с по-голяма надеждност, гъвкавост а продажбата 30 минути преди затварянето на полета приключва. В случай на внасяне на изменения по билета не е необходимо той да се представя, дори и изменения да се правят 30 минути преди затваряне на полета – няма нужда на опашка да чакате, няма нужда и такса да се заплаща.

Възможно е също и оформяне на резервации на групови самолетни билети, както и за деца. Много е удобно, защото всички данни за полета се съдържат там. А при полет зад граница или с визов режим някоя страна, електроните самолетни билети могат да послужат при  преминаване през паспортен контрол за доказателство, че вече имате за връщане билет или че по-нататък продължавате.

При нарушаване за излитане на графика, или на кацане и обслужване на летищата, преимущество имат от редовните линии самолетни билети. За хората, които своето време ценят,  определено най-добрия избор не са тези бюджетни компании.  Но има обаче и няколко прости правила, които позволяват цената на самолетните билети да намалите по редовните линии.

Първо – на специалните предложения обърнете внимание, които авиокомпаниите правят. Билетите могат 2-3 пъти по-малко да струват по тези предложения, отколкото редовните. Но недостатък е, че за определено време действат. Но с интернет можете за появата на подобни предложения да следите.

Второ – предварително пътуванията си планирайте, колкото може по-рано. На всеки полет има ограничено количество евтини самолетни билети, сравними с бюджетните. Именно тези билети за рекламни цели използват авиокомпаниите, когато заявяват „билети до… дестинация от… цена” и някаква крайно ниска посочват и особено привлекателна цена. Винаги шанса ще имате евтини самолетни билети да купите, ако достатъчно рано ги потърсите.

Трето – през „мъртвите сезони“ се предлагат евтини самолетни билети, когато масово на почивка не пътуват хората: ако не е важно   на Нова година да летите, през летните месеци или по празниците, изберете такъв сезон за пътуване именно.

Първите случаи през 1983 година са документирани на зависимост от компютърни игри, но на проблема научното изследване в средата на деветдесетте години започва. Повечето публикувани изследвания върху 2 основни въпроса се фокусират ктм BGflash.com – предоставяне доказателство за патологичната употреба на игри и надеждност на различни  дефиниции, или за нейната понятийна валидност предоставяне на доказателство.

Едно от актуалните и най-задълбочените изследвания на проблема доказва, че патологични модели на зависимост съществуват от видео и компютърни игри. Резултатите показват, че 1 на 10 са патологични играчи от изследваните деца и юноши, което според критерия на  Международната класификация на болестите за патологична хазартна зависимост, негативно се отразява върху семейството, ежедневните дейности и училището. Според  него, когато за патологична злоупотреба с Topigri.bg се говори с игри с коли и други, само за прекалено играене не става дума, а на функционирането на индивида за нарушаване и на множество нива в обществото.

В България има също към този феномен научен интерес и изследване е проведено, на което в резултат въпросник е създаден за оценка на нагласите към компютърните игри с коли на юношите, който според авторите надежден инструмент ще бъде за изучаване проявите към компютърните игри на различна пристрастеност. Той да спомогне в BGflash.com  може също така за разкриване в това отношение на водещите предпоставки. Според авторите, той може с диагностичните си възможности полезен на практиката да бъде, към справяне ориентирана с негативните ефекти в живота на деца и юноши на засилено присъствие на компютърните игри. Изследователите считат, че  за тази зависимост причините в моделите на възнаграждаване се коренят, които на компютърните игри с коли от сюжета са основна част. Нарастващият стремеж на играещия в играта какво става по-нататък да разбере в Topigri.bg, повече точки да събере, оръжие, сила, или дадена мисия успешно да изпълни, за игра до все по-силно желание водят. Според психолозите, много от игри с коли основни психологически нужди задоволяват и често играчите заради наградата продължават да играят, свободата това да бъдеш, което да бъдеш искаш, и с другите играчи в BGflash.com  връзката.  Те като обичайни поведения се разглеждат, които за индивида полза имат и върху неговия живот негативно не влияят.

Промоции

Промоции могат с различен период от време да бъдат, в зависимост характера на услугата или продукта, който промотират. Не е използвана най-широко думата промоция и вместо нея често като „специална оферта” фрази се използват, или топ оферта, отстъпка, изгодно предложение, намаление и т.н.

Ето осем лесни стъпки, да се приложат които могат, за да могат силни и фокусирани да са посланията на марката на фирмата, в директна промоция която е:
– Фирмата-дистрибутор или производител, следва само фирми да наема за провеждане на директните си промоции, да докажат които могат, че детайлно обучение на своя персонал провеждат.
– Обучението на персонала заедно с хора от маркетинговия отдел да се прави следва от на фирмата производител или търговец.
– Задължително следва да се направят “сухи” тренировки към края на обучението със случайни хора, които на продукта са потенциални клиенти. Добре е на всички възможни групи от клиенти в магазина за продукта въпроси да бъдат зададени.
– Новите и нестандартни въпроси своя искрен и убедителен отговор следва да намерят, преди на търговския персонал в сценария да залегнат, който в магазинната мрежа ще извършва промоции.
– Задължително е да са опитвали момичетата продукта, изпробвали или ползвали, от личен опит за да го познават. Би било чудесно, ако им харесва продуктът, а по-добре е на марката фенове да са. Ако фенове на марката не са или дори не им харесва продуктът – е проблем, защото може бързо да лъсне в тази промоция и продажба неискреността.
– Добра идея е осигурени условия да бъдат и момичетата да опитат, ползват или изпробват конкурентни продукти – те по-добра представа ще имат какво точно на промоция рекламират и в отговорите си по-компетентни ще са на най-различни въпроси на клиенти.
– След в активна промоция влизане на продукт, добре е тайни клиенти да се използват – на фирмата-производител служители, дистрибутор и наети специално хора, за да може се установи дали в точките на продажбите момичетата към посланията се придържат, които собственикът на марката иска да внуши. Ако не се придържат към сценария на тази промоция, следва към анализ да се пристъпи и в поведението на незабавна корекция. Анализът да бъде изготвен е добре както за фирма за момичета на ниво, така и на фирма-производител/дистрибутор ниво.