Душевното и физическо състояние оказват влияние да споделяме във Facebook. Интернет-потребителят губи контрол, в зависимост настроението си и състоянието на тялото, а после и в мрежата прави глупости. Нищо чудно, че полицията вече в много страни се интересува кой всичките си маски сваля в социалните мрежи, като Фейсбук. Полицията в Ню Йорк специално звено има даже, което нарушители на закона издирва чрез социалните мрежи именно. Полицаите търсят на престъпниците следите в Туитър и Facebook, защото там се хвалят извършителите често. Има и критични гласове, разбира се, които се опасяват, че не само на хора от подземния свят в профилите наднича полицията.

Че без всякакви задръжки в социалните мрежи общуваме, се дължи явно и на факта, че в този вид комуникация опит ни липсва. Преди в телевизионни ток-шоута се случваше често известна личност или някой политик доста да се изложи. Днес е по-скоро рядкост това обаче. Същото и с комуникацията във Фейсбук вероятно  ще стане – с времето ще се изгради предпазливостта.

Мнозина вярват, че Туитър и Facebook живота им улесняват, обаче социалните мрежи на практика могат да го съсипят лесно.  Американският конгресмен Антъни Уайнър необичайно хоби имал – свои неприлични снимки изпращал на жени, с които онлайн се запознавал във Фейсбук. Скандалът се разразил и бил обвинен, че е изпратил на жена от Сиатъл неприлична снимка чрез Туитър. Отричал и твърдял в началото, че от хакерска атака в резултат „е изтекла“ снимката. Впоследствие признал обаче, че подобни снимки е изпращал и на други жени по интернет и Facebook. Президентът Барак Обама заявил, че оставка би подал на негово място. Уайнър се оттегли временно от активната политика и на професионална терапия се подложи.

Какво означава фактът, че млади хора предимно така интензивно се отдават на комуникационните технологии? Това за самите нови медии е нещо показателно: младежта онова изпробва, за което нямат желание или време другите. Тя на всичко ново и интересно е изпитателят, към което и останалите се присъединяват след това, както бе и с Facebook. Затова само онези обобщения представляват интерес, които всички изяви на младежката култура обхващат. В Германия една четвърт от населението се занимава с това, а  две трети от тях са под 30 години.

Новини за Facebook:

Още интересни страници:

 

Когато някой ви каже, че използва таен начин да разбере разни неща или да ви заснеме точно в момента, в който сте се навели по един твърде съблазнителен начин, не си мислете, че притежава някакви кой знае какви тайни. Най-вероятно вашият човек използва скрити камери, за да си прави шеги с вас. А те, скритите камери могат да бъдат толкова прецизно скрити, че да правят впечатление за невидими устройства за видеозапис. Най-вече защото, както знаем, човек често вижда само това, което му се иска или което мозъка му нарежда. Т.е. ако имате у дома такива обикновени вещи като стандартния часовник на стената, закачалка, писалка, камера за компютъра, очила, ключодържател и ръчен часовник, дали би ви дошло на ум, че едно от тях може и да не е това, което сте купили сами от spybg.com? Ако някой не ви каже, едва ли.

 Ето защо в този случай съвсем спокойно можем да говорим за невидими камери. Те са пред очите ни и пак не ги виждаме. Какъв по-добър начин да заблудиш някой?

 Както казахме една скрита камера в настолен часовник е много “невидимо” записващо средство. Още повече, когато има много функции– показване на точен час, аларма, лампа, гласово казване на час. Напълно ще заблуди домашните ви, когато искате да имате актуална информация, по възможност истинската, за това, което се случва докато ви няма, без да се налага да се карате и да се дебнете. Още повече, че има и детектор за движение. Само правите нужните настройки и когато някой се приближи до часовника или просто премине пред него, сензорът ще включи камерата.

 Друг вид “невидими” скрити камери са камерите, монтирани в химикалки и ключодържатели. Небрежно “забравени” на някоя маса, те ще направят качествен видео запис, а някои записват и аудио, което е удобно за вас, ако искате да чуете и разговора, който се води покрай устройството.

 И не на последно място може да дадем за пример и скрити камери в запалки като средство за таен запис. Невидим, така да се каже. Никой не би си и помисли, че запалката, която си въртите между пръстите и която използвате, за да си запалите цигара, е и висококачествена камера, която ще запечата всеки важен момент от вашия или нечий друг живот.

 Всички тези примери за “невидими” скрити камери може да се използват и като обикновени устройства, с които да запечатате момент от събиране, концерт, сватба, кръщене или просто поредната фотосесия с приятелки. С тази разлика, че просто после си пускате камерата в джоба или си я носите на ръката и не се притеснявате, че може да я счупите ако е в дамската ви чанта.

 

Бусове под наем

Пътнически и хладилни бусове под наем са оборудвани надеждно от световни водещи фирми в областта – можете както пресни продукти да превозвате, така и замразени до минус 20 градуса. Пътнически бусове под наем за превоз на пътници над 10 места лиценз за превоз на пътници изискват за международен или вътрешен транспорт. Това налага ползването на пътнически микробуси под наем само с правоспособен водач да става. Формирането при тези автомобили на цена е по-специфично и с броя на дните за наем се съобразява и изминатия пробег на хладилни под наем бусове, микробуси и ванове.

Някои фирми повече 10 години успешно оперират на пазара на мобилни услуги и се наложиха в България като водещи компании за хладилни бусове под наем, микробуси и ванове. Стратегията им е гъвкави, оригинални, отлични и цялостни услуги по цялата верига да доставяме на бизнес нуждите на клиентите и индивидуалната мобилност от микробуси под наем и ванове. Те поставят на първо място интересите на клиентите си.

 Предимства за пътнически бусове под наем, микробуси и хладилни ванове:

1. Качество на услугите:

- осигуряване на ненадмината услуга с нови микробуси под наем,  ванове, пътнически хладилни бусове, гарантиращи изрядно техническо състояние и безопасно шофиране;

- добавена стойност към всички ванове под наем, пътнически и хладилни бусове и микробуси, което обезпечава лоялността на клиентите и печели задоволството им.

- богат автомобилен парк  с пълна гама от пътнически бусове под наем, микробуси и модели ванове, автомобили, от всички класове леки автомобили във варианти с автоматична и ръчна трансмисия, лимузини, автомобили 4Х4, SUVs.

2. Предлагат се и множество допълнителни гъвкави услуги, с индивидуалните нужди на клиентите съобразни, като:

- трансфери от летище хотели или друга дестинация в България или съседни страни с пътнически бусове под наем, микробуси и ванове;

- наем за абитуриентски балове, сватби, официални делегации и VIP посрещания на луксозни лимузини с шофьор;

- хладилни бусове под наем, микробуси и ванове с шофьор, владеещ английски език;

- доставка на автомобила или прибиране в България от и до адрес;

- наемане с предварителна резервация в извънработно време на микробуси и ванове под наем, пътнически и хладилни бусове;

- допълнително оборудване – детско столче, вериги за сняг, навигационна система, багажник и др.

Повече на: