Скрити камери като невидими обекти с големи възможности

Когато някой ви каже, че използва таен начин да разбере разни неща или да ви заснеме точно в момента, в който сте се навели по един твърде съблазнителен начин, не си мислете, че притежава някакви кой знае какви тайни. Най-вероятно вашият човек използва скрити камери, за да си прави шеги с вас. А те, скритите камери могат да бъдат толкова прецизно скрити, че да правят впечатление за невидими устройства за видеозапис. Най-вече защото, както знаем, човек често вижда само това, което му се иска или което мозъка му нарежда. Т.е. ако имате у дома такива обикновени вещи като стандартния часовник на стената, закачалка, писалка, камера за компютъра, очила, ключодържател и ръчен часовник, дали би ви дошло на ум, че едно от тях може и да не е това, което сте купили сами от spybg.com? Ако някой не ви каже, едва ли.

 Ето защо в този случай съвсем спокойно можем да говорим за невидими камери. Те са пред очите ни и пак не ги виждаме. Какъв по-добър начин да заблудиш някой?

 Както казахме една скрита камера в настолен часовник е много “невидимо” записващо средство. Още повече, когато има много функции– показване на точен час, аларма, лампа, гласово казване на час. Напълно ще заблуди домашните ви, когато искате да имате актуална информация, по възможност истинската, за това, което се случва докато ви няма, без да се налага да се карате и да се дебнете. Още повече, че има и детектор за движение. Само правите нужните настройки и когато някой се приближи до часовника или просто премине пред него, сензорът ще включи камерата.

 Друг вид “невидими” скрити камери са камерите, монтирани в химикалки и ключодържатели. Небрежно “забравени” на някоя маса, те ще направят качествен видео запис, а някои записват и аудио, което е удобно за вас, ако искате да чуете и разговора, който се води покрай устройството.

 И не на последно място може да дадем за пример и скрити камери в запалки като средство за таен запис. Невидим, така да се каже. Никой не би си и помисли, че запалката, която си въртите между пръстите и която използвате, за да си запалите цигара, е и висококачествена камера, която ще запечата всеки важен момент от вашия или нечий друг живот.

 Всички тези примери за “невидими” скрити камери може да се използват и като обикновени устройства, с които да запечатате момент от събиране, концерт, сватба, кръщене или просто поредната фотосесия с приятелки. С тази разлика, че просто после си пускате камерата в джоба или си я носите на ръката и не се притеснявате, че може да я счупите ако е в дамската ви чанта.