Преносими лаптопи Lenovo Ideapad

лаптопи Леново

В търсене на добър компютър подходящ за различни дейности няма как да не започнем със серията лаптопи излезли на пазара последната година, Lenovo Ideapad. Един от последните модели от тази серия е истинско произведение на изкуството. B590 е последната разработка на известната компания, която от пръв поглед впечатлява с цената и атрактивния си вид. Друго предимство, е матовият екран, който по подразбиране предлага идеален образ при различни светлинни условия. Матовите екрани, за разлика от гладките отразяват светлината по-слабо, което ги прави подходящи и за работа навън. Освен матов, дисплеят предлага HD качество на картината, за пълно удоволствие от гледане на филми, видео и различни формати с висока резолюция. 15 инчовият екран допълва това удоволствие. Всички нови киноленти ще бъдат истинско реално приключение за закупилите лаптопи от toplaptop.bg примерно.

Първокласни лаптопи Lenovo


Продължаваме нататък с качественият процесор Intel Celeron, двуядрен 1.80GHz и 2MB кеш. Процесорите Intel се славят с качество и е предпочитан от повечето потребители. С годините всички са отсели използваните компоненти за своите компютърни системи и голяма част от тях са се спрели именно на споменатите. Професионалните консултанти на компютърна техника са на същото мнение, така че в случая двуядрения процесор на този бранд е поредното предимство. Кой не иска да притежава страхотно устройство на още по-страхотна реално цена? По принцип лаптопи от серията Lenovo Ideapad се различават по компютърни компоненти, но процесорът е на една и съща марка.

Лаптопи Lenovo Ideapad

lenovo ideapadСледва да обърнем внимание на паметта на модела B590 лаптопи Lenovo Ideapad, която е 4096 с възможност за надграждане до 8192, благодарение на двата допълнителни слота за RAM памет. Хард диска на компютъра е с 500GB, която дава голяма свобода и възможности за запазване на файловете и програмите, които ви трябват. Всеки ваш любим софтуер ще може да бъде инсталиран и със сигурност пак ще имате достатъчно свободно пространство за използване. Преди години подобни параметри при хард дисковете бяха немислими, а сега просто ще притежавате място за всичко, което сте желали да имате. На последно място ще посочим батерията, която според производителите издържа до 6 часа, време, през което спокойно можете да свършите нещо спешно, когато се налага. Освен спешно обърнете внимание и че времето е достатъчно за гледането на три дори дълги филма. Просто ще трябва да го закупите лаптопи Lenovo и да им се насладите.