Бусове под наем

Пътнически и хладилни бусове под наем са оборудвани надеждно от световни водещи фирми в областта – можете както пресни продукти да превозвате, така и замразени до минус 20 градуса. Пътнически бусове под наем за превоз на пътници над 10 места лиценз за превоз на пътници изискват за международен или вътрешен транспорт. Това налага ползването на пътнически микробуси под наем само с правоспособен водач да става. Формирането при тези автомобили на цена е по-специфично и с броя на дните за наем се съобразява и изминатия пробег на хладилни под наем бусове, микробуси и ванове.

Някои фирми повече 10 години успешно оперират на пазара на мобилни услуги и се наложиха в България като водещи компании за хладилни бусове под наем, микробуси и ванове. Стратегията им е гъвкави, оригинални, отлични и цялостни услуги по цялата верига да доставяме на бизнес нуждите на клиентите и индивидуалната мобилност от микробуси под наем и ванове. Те поставят на първо място интересите на клиентите си.

 Предимства за пътнически бусове под наем, микробуси и хладилни ванове:

1. Качество на услугите:

- осигуряване на ненадмината услуга с нови микробуси под наем,  ванове, пътнически хладилни бусове, гарантиращи изрядно техническо състояние и безопасно шофиране;

- добавена стойност към всички ванове под наем, пътнически и хладилни бусове и микробуси, което обезпечава лоялността на клиентите и печели задоволството им.

- богат автомобилен парк  с пълна гама от пътнически бусове под наем, микробуси и модели ванове, автомобили, от всички класове леки автомобили във варианти с автоматична и ръчна трансмисия, лимузини, автомобили 4Х4, SUVs.

2. Предлагат се и множество допълнителни гъвкави услуги, с индивидуалните нужди на клиентите съобразни, като:

- трансфери от летище хотели или друга дестинация в България или съседни страни с пътнически бусове под наем, микробуси и ванове;

- наем за абитуриентски балове, сватби, официални делегации и VIP посрещания на луксозни лимузини с шофьор;

- хладилни бусове под наем, микробуси и ванове с шофьор, владеещ английски език;

- доставка на автомобила или прибиране в България от и до адрес;

- наемане с предварителна резервация в извънработно време на микробуси и ванове под наем, пътнически и хладилни бусове;

- допълнително оборудване – детско столче, вериги за сняг, навигационна система, багажник и др.

Повече на: